Oldal kiválasztása

A Huawei P40 és a P40 Pro megjelenítési dátumának Március 26.-át tűzték ki.

Tilalom

A folyamatban lévő Huawei tilalom miatt a vállalat új okostelefonjai nem használhatnak semmilyen Google-alkalmazást (beleértve a Play Áruházat), ezáltal korlátozva azok képességeit és értékét más okostelefonokkal szemben. Ez valószínűleg magában foglalja a Huawei P40 Pro-t, hasonlóan ahhoz, ahogyan a Huawei Mate 30 Pro-t is befolyásolta.

A Huawei készülékek kétes jövője ellenére türelmetlenül várjuk a közelgő Huawei P40 okostelefont. A 2019-től kezdődő Huawei P30 és P30 Pro néhány kedvenc telefonunk, amelyek utóbbi az 5x optikai zoom periszkópos lencséjének és a nagyszerű szoftvernek köszönhetően hosszú akkumlátor ideje a legjobb kameratelefonok listáján szerepel.

Megjelenési dátum eltolás és P40/P40 Pro Ár

A Huawei eredetileg a P40-es sorozat kihirdetését tervezte Párizsban, de a koronavírus félelme miatt a társaságnak vissza kellett mondania a fizikai eseményt.

Hallottuk, hogy a Huawei P40 és P40 Pro ára megegyezik a P30 és a P30 Pro árával , de a Pro modell valójában kissé megfizethetőbb lehet, mint a 2019 ben elterjedt. A híresztelt Huawei P40 Pro Premium Edition nyilvánvalóan 1,200 eurót (kb. 1320 dollárt, 1,015 fontot, 1 955 dollárt) fog érni, ami elegendő ahhoz, hogy a piacon a legdrágább telefonokkal versenyezzen.

Ami a piacon fontos tényezőként szerepelhet, hogy a telefon tulajdonságai között, megjelenik az 5G funkció.

Kinézet

Exkluzív képet publikált a 91mobiles Indiai twitter oldal, melyet látható a hátlapi és előlapi tripla leica kamera.

[do_widget id=same-category-posts-2]